Riitta

Riitta haluaa tarjota asiakkailleen hyvää oloa.

Riitta Kuusela on luonnonläheinen ja lämmin ihminen, joka haluaa tarjota muille hyvää oloa.

Maatalouslomittajana ja lastenhoitajana pitkät urat tehnyt Riitta ryhtyi vuosia sitten miettimään, kuinka voisi tuoda hyvää muille ihmisille ja hyödyntää viihtyisää kotipihaansa. Perinteiset hoitomuodot kuppauksesta lähtien kiinnostivat sekä Riittaa että puoliso Vesaa. Syntyi ajatus tavallista mukavamman pihasaunan rakentamisesta ja kenties hoidettavaksi tulevien vieraiden saunottamisesta siellä.

Kun ulkosauna viiden vuoden hiomisen jälkeen on nyt valmistunut, Riitta on päässyt tarjoamaan hoitoja halukkaille, joita on jo jonoksi asti. Samalla Riitta opiskelee saunaterapeutiksi. Pian palveluvalikoima tuleekin laajenemaan entisestään. Ylelliset kylpyhoidot tulevat myös valikoimaan.

Laidunmaan ulkosaunassa toteutetaan hemmotteluhoitoja ja suolasaunahoitoja. Myös turvetta on mahdollista laittaa osaan vartaloa, mutta varsinaiset turvesaunahoidot toteutetaan asuinrakennuksen sisäsaunassa. Kunnon pihasaunan tapaan saunaan ei tule juoksevaa vettä, ja vesikin lämpiää padassa. Pihasaunaan mahtuu mukavasti seitsämän henkilöä, sisälle neljä.

Nyt uutena asiana Riitta on opiskellut saunahoitojen lisäksi Energia hoitajaksi. Hänen mielenkiintonsa lisätä parantavia hoitoja myös tälle puolelle on kasvanut. Tätä hoitomuotoa voi tarjota sekä hevosille että koirille ja kissoillee,  eläinrakkaana ihmisenä tämä oli taikasana. Nyt hän voi siis auttaa myös nelijalkaisia ystäviään, niin omia kuin toistenkin ystäviä.

Jälleen kerran Riitta on opiskellut uusia asioita tarjoontaansa! Marraskuussa hän kävi opiskelemassa Satuhieronta kouluttaja koulutuksen ja voi näin suunnata toimintansa myös vanhempien lisäksi heidän lapsiinsa ja perheensä. Tämä hierontamuoto on lapsilähtöinen lasta kunnioittava. Se myös mahdollistaa lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta ja parantaa heidän läsnäoloaan tässä hetkessä. Se on voimavara nykypäivän kiireen keskellä, jossa me elämme käikki. Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen hierontamuotoon Laidunmaalle tai erikseen sovittuun paikkaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s